Zelhem (4 km)

Vanaf de camping kunt u erg mooi fietsen naar het gezellige dorp Zelhem, het groene hart van de Achterhoek. Het langeafstandswandelpad het Pieterpad loopt door Zelhem.


Rond Zelhem zijn prachtige wandel- en fietsroutes uitgezet. Het Boelekeerlspad bijvoorbeeld is een wandelpad van 5,5 km door bos, heide, moeras, grasland, akkers en langs open water

Het Boelekeerlspad voert door oude en nieuwe natuur in de omgeving van de Heidenhoekse vloed. 
(Om dit pad vanaf Zelhem te bereiken is een aantrekkelijke route van 11 km aangelegd. Deze voert u naar het Boelekeerlspad en weer terug. Als u in Zelhem begint is de totale route 17 km. De routebeschrijving vindt u bij onze folders).

Ongeveer 1 km van Zelhem en 3 km vanaf de camping vindt u “De Langenberg”, een prachtig natuurgebied met vele wandelroutes. Vanaf dit punt is er een nordic walking route uitgezet. De Langenberg heeft een top van 45 meter en biedt een uniek uitzicht. Op “De Langenberg” is ook ezelstal de Edelingen gevestigd, waar u terecht kunt om per ezel het gebied te verkennen.

Ezelstal de Edelingen
Foto van www.ezelstal.com

Informatiepunt in Zelhem

Toeristisch Informatie Punt (TIP) Zelhem
Smidsstraat 9
7021 AB Zelhem
www.tipzelhem.nl
Openingstijden:
Maandag en vrijdag: 13.00 – 16.00
Di, wo, do, zaterdag: 10.00 uur – 15.00 uur
Zondag: Gesloten

Boerderij Den Branderhorst

Over

Boerderij Den Branderhorst

Boerderij Den Branderhorst is een mooie, oude boerderij midden in de natuur. Op de boerderij worden al 150 jaar koeien gemolken! De tijd lijkt er stil te staan. Je bent direct in een andere wereld als je ons erf op komt. Bij ons kun je slapen in prachtige, luxe safaritenten met eigen sanitair. Maar ook koeien melken, kippen, konijnen en koeien knuffelen, je kinderfeestje houden, spelen tot je ogen dichtvallen, kampvuur of heksensoep maken, met je collega's vergaderen... en nog veel meer!

Follow Boerderij Den Branderhorst:

>