Koe knuffelen in de Achterhoek

Koeien knuffelen Gelderland - boerderij den Branderhorst

Kom eens KOE KNUFFELEN bij boerderij den Branderhorst in Hengelo Gld.

Laat je niet koeieneren! Knuffel een Koe. Heerlijk warm, therapeutisch koeieneren en ontspannend…
De koeien liggen heerlijk in de wei om geknuffeld te worden!
Ontspannend en educatief!

Genieten van een bijzonder uitje, waar je volledig ontspannen van terug komt?Tegen een warm koeienlijf aan zitten, koeien aaien en knuffelen is een onvergetelijke ervaring. 

Samen met boer Eddy of boerin Anne-Marie ervaar je de rust en warmte van een lieve koe. De koeien Bleske, Lucie, Willy, Marieke en Bertina vinden het heerlijk om geknuffeld te worden.

Wat gaan we doen tijdens het koe knuffelen?

 • Warm welkom: 
  Via een kronkelweggetje kom je bij ons op het erf en voel je je direct onderdeel van het boerenleven. Onze boerderij staat tussen de bomen en struiken in een oase van groen. De tijd lijkt er even stil te staan.
 • Even boer of boerin:
  Bij de start van de workshop krijg je een mooie overall met rode zakdoek en laarzen. Wij hebben alle maten op voorraad. Daarna ga je onder begeleiding van boer Eddy of boerin Anne-Marie naar de koeien. 
 • Tot rust komen:
  Je leert wat een koe fijn vindt en hoe je een koe moet benaderen. Je ervaart daarna de warmte van een koe tijdens het aanraken en komt tot totale ontspanning.  Je eindigt heerlijk liggend tegen een warm koeienlijf. 
 • Genieten: 
  We eindigen met een lekker kopje koffie / thee en een Achterhoekse lekkernij in onze bijzondere Daele of op het mooie terras.
  Na deze workshop ben je een mooie en unieke herinnering rijker!

Wij nodigen je uit voor een ontspannen middag koe knuffelen

Tijd: 13.00u – 15.30u
Special ‘only for 2’: €100,-
3, 4 of 5 personen: €35,- p.p.
​6 personen of meer: €25- p.p.

​Neem bij meer dan 10 personen contact op voor een speciaal tarief.
Na afloop is er koffie en thee met een Achterhoekse lekkernij.

Boerderij Den Branderhorst

Over

Boerderij Den Branderhorst

Boerderij Den Branderhorst is een mooie, oude boerderij midden in de natuur. Op de boerderij worden al 150 jaar koeien gemolken! De tijd lijkt er stil te staan. Je bent direct in een andere wereld als je ons erf op komt. Bij ons kun je slapen in prachtige, luxe safaritenten met eigen sanitair. Maar ook koeien melken, kippen, konijnen en koeien knuffelen, je kinderfeestje houden, spelen tot je ogen dichtvallen, kampvuur of heksensoep maken, met je collega's vergaderen... en nog veel meer!

Follow Boerderij Den Branderhorst:

>